Nå er det eklipsetider igjen - det kraftigste verktøyet universet bruker for å få oss til å utvikle oss med sjumilsstøvler!

Nå er det eklipsetider igjen dvs. sol- og måneformørkelse, noe som har stor innvirkning på livene våre! De er det mest dramatiske verktøyet som universet bruker for å skape forandringer i livene våre. Sist fullmåne den 18/19 okt. 2013, hadde vi en delevis måneformøkelse. Nå den 3. nov. 2013, får vi en eksakt solformørkelse som egentlig er en nymåne og ved neste fullmåne den 17. nov. 2013, vil det igjen være en delevis måneformørkelse. Og så er det 5 måner igjen til neste gang fenomenene oppstår, da eklipsene kommer med to ukers mellomrom ca hvert halv år. Det som skjer ved en vanlig fullmåne og nymåne kan ha virkning astrologisk sett, i hvert fall i en hel måned framover og til tider enda lenger. Virkningen av disse eklipsene, kan ha effekt et helt halvår framover i tid. Så her er der power! Sist gang vi hadde dette var i april/mai 2013.

En solformørkelse er egentlig en nymåne og en måneformørkelse er egentlig en fullmåne. De er fascinerende fordi de alltid fører til en uventet vri! Noen er utfordrende, mens andre kommer med gaver og store muligheter. Det er få kosmiske begivenheter som har muligheten til å bringe med seg slike dramatiske gode, nyheter, men også rystende nyheter, for å få oss til å utvikle oss, og gå med sjumilsstøvler der vi ellers bare hadde gått med museskritt eller stått stille, som de kan! Les mer

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

De forskjellige livsveistallene/skjebnetallene fra 1 - 9 og mestertallene 11, 22 og 33!

Grunnleggende info om Numerologi

Fullmånen den 24. februar 2024 - Mulighet for kompromiss, til tross for utfordringer rundt kommunikasjonen:-)))