De forskjellige livsveistallene/skjebnetallene fra 1 - 9 og mestertallene 11, 22 og 33!

Her er en liten innføring og forståelse av de forskjellige livsveistallene også kaldt skjebnetall i Numerologien! Livsveistallet eller skjebnetallet er summen av hele fødselsdatoen. Dette tallet er det viktigste tallet i numerologien av alle og det viser hvilke livsvei som hver enkel har å gå. Her har jeg gitt en innføring av hvert tall fra 1 - 9 og av mestertallene 11, 22 og 33. Hvert tall kan en si mye mer om, men her ønsker jeg å gi dere noen knagger til å henge livsveistallet/skjebnetallet deres på. Dette tallet vil prege deres liv veldig, og om dere ikke har merket så mye til det i den første delen av livet, så vil det i hvert fall komme tydeligere fram når en er midtveis i livet, da det er ens skjebne og ens livsvei.


Men ta ikke alt bokstavelig, prøv å oppfatte essensen - hva er den røde tråden som går igjen her, når dere leser om tallet deres?

Slik regner dere ut livsveistallet/skjebnetallet deres: Ta hele fødselsdatoen, dvs. både dag, måned og år og legg sammen. Ta så og sett pluss mellom de doble tallene helt til dere kommer ned til et enkelt tall mellom 1 - 9.

Der er to ting å huske på, legg først sammen dagen for seg, så månen for seg, og så året for seg, til disse er et enkelt tall, så legg sammen enkelttallene for dagen, månen og året. Da finner dere deres livsveistall/skjebnetallet!

Det andre som dere må tenke på er at om dere støter på mestertallene 11, 22 eller 33 mens dere regner, så ikke forenkle de ned til 2, 4 og 6 i beregningen. På denne måten så kommer en fram til om en har et mestertall eller ikke som livsveistall. Sluttsummen det enkle tallet, vil alltid være det samme, men tallet før en kommer fram til det endelige siste tallet vil variere, og det er da det er viktig å ha riktig beregningsmetode.

Her er et eksempel av meg:  Jeg er født den 9. Februar 1969. Så da tar jeg 9(dag) + 2 (februar) + 1969(år, ps. husk alltid å ta med 19__ eller nå 20__ i året) = 9(dag) + 2(måne) + 1 + 9 + 6 + 9(år) = 9(dag) + 2(måne) + 25(år) = 2 + 9 + 7 = 18 = 1 + 8 = 18/9. Dvs. i mitt eks. så blir det da 18 = 1 + 8 = 18/9. Altså jeg har da livsveistallet/skjebnetallet 9.

Så kan dere lese videre i denne artikkelen om hva det vil si å ha det livsveistallet dere da har. Lykke til:-)))


Livsveistall/skjebnetall 1

Her dreier deg seg om å oppdage sin individualitet og om hvor viktig det er å ha tro på seg selv! 1-erene blir ofte store ledere, lærere og pionere. De kan også være entreprenører, frilansere, generaler, kommandanter, administrerende direktører og produsenter.

1-erene er vanligvis velsignet med motivasjon, entusiasme, kreativitet og inspirasjon. De pleier å være fysisk sunnere og mentalt sterkere enn folk flest.

Andre stikkord for 1-erene er nye begynnelser, ledelse, sette sterke strukturer for sitt liv, uavhengighet, styrke, action - få mye mosjon og meditasjon

Leksen her er personlig vekst!

Skyggesiden: Utfordringen her kan være at egoet kan bli noe for stort, så det er viktig å utvikle et realistisk syn på seg selv. De er ofte lysten på suksess (spesielt materiell) til enhver pris. 1-ere som ikke følger sin livsvei, ender ofte opp i klengete relasjoner.


Livsveistall/skjebnetall 2

Her dreier det seg mest om kjærlighet og de feminine aspektene med livet, som forhold, dype følelser, intuisjon, healing, samarbeid, tålmodighet og diplomati. Det er veldig viktig for en 2-er å finne en sjelefrende, å elske og å bli elsket. Det er også svært viktig for dem å komme seg ut og være sosiale. De lærer å dele, fred, elsk din mildhet, men ha også beina stødig på bakken.

Leksene her er å lære hva kjærlighet er, å lære å elske og å bli elsket i livet.

Da 2-erene er diplomatiske, følsomme individer egner de seg godt til å være dommere, meklere, advokat rådgivere eller sosialarbeidere, da de bringer harmoni til alle gruppesituasjoner.

Skyggesiden: Dersom 2-erene er isolerte, blir de lett pessimistiske, apatiske og  deprimerte.


Livsveistall/skjebnetall 3

Her dreier det seg om kommunikasjon og selvutfoldelse! 3-erene er underholdere i verdensklassen, og de fleste av dem er virkelig begavede musikere, forfattere, skuespillere, dansere, foredragsholdere og politikere da de er veldig sosiale og svært kreative.

Men den dypere leksen til 3-erene er å være ekte og å finne balansen både på det fysisk, mentale/emosjonelle og spirituelle planet. De har en tendens til å ville skumme overflaten i sitt eget liv, men de trenger å lære seg å våge å møte sine innerste følelser og å være sann mot seg selv. Og de må lære, å ikke bry seg så mye om hva andre tenker om de. Først da begynner 3-erene å skinne og blomstre som de skal og er ment til. Først da begynner 3-erenes livsvei å bli preget av skjønnhet, spenning, eksentrisitet og berømmelse, når de fokuserer på sitt hjerte.

Skyggesiden: Dersom 3-erene ikke følger sitt livsvei, gir de opp sine drømmer og talenter. Mange kan da flykte inn i rusmisbruk eller promiskuitet, for å unngå å høre deres gnagende stemme av deres sanne kall, til å uttrykke sine talenter.


Livsveistall/skjebnetall 4

Her dreier det seg om stabilitet! 4-erene ender ofte opp med å  bli bærebjelkene i samfunnet. De arbeider ofte hardt og er praktiske og pålitelige. De er lojale personene som ofte har et godt ekteskap og er gode forretningspartnere. De er godt jordet og praktiske. De er flinke til å få til et trygt og godt hjem og å etablere bedrifter og har sterke røtter.

Leksen her er å lære om sin egen identitet eller hensikten med livet, det er å lære å ikke gi opp, selv om en får en del motstand, å jobbe hardt, ta hensyn til de små detaljene og å ha tro på seg selv. Gå den veien hjertet ønsker og da vil de kunne oppnå mye i livet. Det er ofte deres indre kritiker som stopper deres drømmer å komme ut i live.

Skyggesiden: De er veldig selvoppofrende og krever ofte altfor mye både av seg selv og andre og kan noen ganger kan de få et omdømme som martyrer eller tyranner. Deres viljestyrke og stahet kan også tolkes som grådighet og egoisme. Dette kan forvirrer helt 4-erene, da deres intensjoner vanligvis er å være gode til fordel for alle.


Livsveistall/skjebnetall 5

Her dreier det seg om frihet! 5-erene er svært nysgjerrige personer som anser sine egne erfaringer som den beste læreren i livet. Mange av dem er dypt intelligente, filosofiske og åndelig tenkende.

De er ofte flinke til å kommuniserer noe som gjør at de passer utmerket som sosialantropologer, arkeologer, lærere, forfattere og historikere.

De liker å utvide sin horisont med mange variasjoner og reiser. De elsker å utforske alle muligheter og virkelig finne ut hvem de er.

Leksen her er å våge å gi slipp på det trygge og stabile, til fordel for sine drømmer. De må våge å gi slipp på kontroll og angst for det uvisse. Ofte så er 5-erene på flukt, men det er ikke ekte frihet, det er angsten som styrer de bort i fra det de virkelig drømmer om. Ekte frihet er å våge å omfavne deres hjertes drømmer, selv om de er ukjente og skremmende.

Skyggesiden: 5-erene kan ha en tendens til å være svært selvopptatt og uvitende av effekten av sine handlinger på andre mennesker. Andre kan lett føle seg lurt eller bedratt av 5-erene, noe som igjen kan føre til mange  brutte relasjoner. Men om en 5-er har det å få til en god og stabil relasjon som sin drøm, så har de muligheten, om de våger å møte sin frykt for den.


Livsveistall/skjebnetall 6

Her dreier det seg om forhold, kjærlighet og omsorg. 6-erene er vanligvis folk som vil gjøre alle til lags og som har et stort behov for å føle seg uunnværlig for andre. Derfor finner vi mange 6-ere som omsorgspersoner, leger, sykepleiere, rådgivere, brannmannskaper og som tar seg av lov og orden.

6-erene føler vanligvis en åndelig forpliktelse til å hjelpe andre. De er den fødte healeren som ønsker å gå tilbake i fortiden for å lege ting i sin barndomsfamilie og eventuelle andre usunne bånd. De ønsker å oppleve harmoni med kjærlighet og skjønnhet til alle ting.

Leksen her er å bevare balansen. I midten er den gylne veien, med flotte evner til å undervise, heale, kreativitet, omsorg, underholde og å løse problemer. Men på hver side av denne gylne veien er fallgruvene som er det ekstreme i livet. Dette er uforløst hat, misforståelser, kontroll, konflikt, grusomheter og avhengighet. Noen ganger i livet vil en havne ned i disse ekstremene, men en 6-er vil ikke trives der og vil lengte tilbake til stabilitet, fred og kjærlighet. Med å søke tilbake til kjærlighet, fred, healing og forståelse og fokusere på dette, så vil 6-erens reise både utvendig og innvendig bli suksessfull.

Skyggesiden: 6-erene kan ende opp med å føle seg som en slaver av de som de ønsker å hjelpe, de må passe på at de ikke blir ”hjelpemidlet”, istedenfor den som er til hjelp.


Livsveistall/skjebnetall 7

Her dreier det seg om visdom! 7-erene er intellektuelle og flittige personer, som ofte forfølge avanserte akademiske karrierer. Disse reserverte og analytisk dyp-tenkerne kan bli store matematikere, ingeniører, oppfinnere, forskere og leger.

Det er de som setter de stor spørsmålstegnene ved livets mysterier og derfor er mange av de også åndelig søkende. De har en sterk intuisjon. Da de elsker å absorbere informasjon, krever de vanligvis mye privat tid til å dyrke sin visdom. De er veldig private og personlige i deres dypere, åndelige leting og søken etter vår mening i livet.

Da de ikke vil akseptere noe annet enn Sannheten er leksen her å akseptere at hensikten her i livet er å tilegne seg denne visdommen, ellers så vil de bli meget frustrerte og forvirret av handlingene og holdningene til andre. 7-erene har en tendens til å være mer i sitt intellekt enn i sine følelser, men når de våger å møte sine følelser, emosjoner og sin frykt for dette, så vil de utvikle enda større visdom for hele livet, både de feminine og de maskuline, yin-yang sidene av livet.

7-erene trenger også å lære at ingen er perfekte.

Skyggesiden: Faren for en 7-er er en fullstendig tilbaketrekking fra samfunnet. I dette tilfellet bør den urolige 7-eren, prøve å gjenkjenne hans eller hennes opprinnelige ambisjoner om å forbedre verden gjennom anvendelse av visdom.


Livsveistall/skjebnetall 8

Her dreier det seg om rikdom. 8-erene er vanligvis trygge, karismatiske individer. Finansiell overflod, belønning, anerkjennelse, respekt og karriere og business ekspansjon er temaer for 8-erer. De er ofte veldig opptatt og aktiv, og må derfor strebe etter balanse i hverdagen. De blir ofte grunneiere, byggherrer og bankfolk. De har et stort potensial for praktisk talt å forbedre livene til tusenvis, kanskje millioner av mennesker.

Leksene her er å lære å omgås penger og makt uten å bli ødelagt i prosessen. De skal også etablere økonomisk trygghet. Men der ligger en dobbelhet til tallet 8. 8-erene gjør som regel stor suksess eller så blir de store fiaskoer. Ofte så oppnår de begge deler i løpet av livet. 8-erene må lære å holde fokus på det de streber etter. Da vil de lykkes. De kan også ha en del tunge stunder i livet, der de havner i sorg eller lignende. Dette må de da lære seg å bearbeide. De trenger da å ta tak i sine utfordringer og å kommer igjennom de - sjelearbeid.

Skyggesiden: De må være obs på at jakten på rikdom ikke blir viktigere enn personlige relasjoner, slik at de ikke mister deres personlige relasjoner, moral og popularitet.


Livsveistall/skjebnetall 9

Her dreier det seg åndelighet. Livsveien til 9-erene er forutbestemt til å være en humanitær vei. De er svært uselviske sjeler og er ofte tålmodige, pålitelige og hederlige hele livet.

Disse personene kan være gode miljøvernere, lærere, kunstnere, prester og healere. En del av en 9-erenes livsvei, er å uttrykke åndelige prinsipper gjennom handlinger, snarere enn gjennom læresetninger.

Her er en ved slutten av en syklus. Så leksene her er å gjøre opp for seg, for sin karma. Det handler derfor mye om å la gå, gi slipp, si forvell til det som ikke tjener en mer. Endringer er konstant, følelser stikker dypt og helbredelse er nødvendig. De vil kaste, rydde ut og restrukturere og bare det som er ment å bli, vil bli værende på alle livets plan.

Det er vanskelig å si hva 9-erene opplever, da karma kan jo være så forskjellig. Men 9-erene har det ofte tøft i begynnelsen av livet pga. dette, men så vil det løsne for de i den senere halvdelen av livet. Da kan de begynne å nyte livet mer.

Skyggesiden: Noen ganger kan 9-erenes høytsvevende idealer oppleves absurd for andre. 9-erene kan også ha vanskeligheter med å be om hjelp når de trenger det.



Mestertall 11, 22 og 33 som livsveistall/skjebnetall

Fordi om en har et mestertall blant tallene sine, så vil det ikke si at en er mer verdt enn andre. Men de med mestertall er her for å inspirere og tjene menneskeheten. De har et arbeid å utføre. De har kraft til å utgjøre en forskjell og i dette livet kan de oppnå høyere innsikt.

Ofte så vil det innebære mange utfordringer i livet, som en da må komme seg igjennom. Alle har frie valg om de vil bruke sitt potensiale eller ikke. De med mestertall kan også bare ende opp med å syne synd på seg selv og ikke noe mer, men tar de tak i livene sine, så kan de oppnå mye. De kan til tider føle seg ubesluttsomme og være redde for sine evner, tenk om noe går galt? Da kan det hende at alle de store ideene visner hen fordi en er redd for å omsette de i handling.

Disse mestertallene er ikke fult utviklet med det første i livet, så om dere som har mestertall ikke føler at det har noen betydning her og nå, så senk skuldrene. Det kommer, når det skal komme, og ofte er livet veldig kaotisk i store deler av livet. Men opplever dere som har disse tallene, at dere er oppfordret av noe inni dere, som dere ikke får fred i fra, til å gjøre noe, så begynn med små steg i den retningen eller hopp ut i det, alt etter hva som oppleves/føles riktig.

Kraften i mestertallene kan både brukes til godt og ondt, så der hviler et stort ansvar på hver og en av de som har mestertall i seg, på hvilken måte de vil bruke kreftene sine. 


Mestertall 11. som livsveistall/skjebnetall

Her dreier det seg om å bli opplyst. 11-erene har en tendens til å leve et liv i det ekstreme. I sitt forsøk på å finne en balanse mellom det rasjonelle og det irrasjonelle, vil de ofte prøve ut mange religioner og kulturer. De har store formål i livet og kan starte store prosjekter som de drømmer om.

Men dypest sett så er de her for å inspirere og å tjene menneskeheten. Disse visjonære personene blir ofte gode studenter, synske, mystikere, healere, lærere, forfattere, musikere og kunstnere.

Leksene her er at mange av dem er "sårede healere" som på et tidspunkt i deres liv får tøffe utfordringer i livet, som driver dem på søken etter åndelighet. Pga. disse utfordringene i livet, får de ofte mye vanskelig emosjonell bagasje og en barsk indre kritiker. For mange 11-erer kan det ta store deler av livet og for noen hele livet å kvitte seg med denne følelsesmessige bagasjen før de oppnår opplysthet.

Skyggesiden: Et mestertall har stor kraft og det kan brukes både til det gode og til det onde, så det er de selv som velger hva de vil bruke det til. Så her ligger det et stort ansvar. Det kan også føre til ubesluttsomhet eller sørgmodighet. De kan få panikk og føle seg utrygge, hva om noe går galt? Det kan da føre til at alle de store ideene deres og deres gode intensjoner visner hen fordi de er redde for å omsette de i handling.


Mestertall 22 som livsveistall/skjebnetall

De er byggmestrer. Uansett hva en 22-er tenker, så er det nesten sikkert at det blir gjennomført, så det er veldig viktig for dem å velge sine tanker nøye. Hvis de er villige til å arbeide for det de ønsker, så kan de oppnå enorm prestisje, suksess og berømmelse.

Mange av dem jobber for materiell gevinst, med ideen om at deres rikdom bør være spredt blant massene. De er utstyrt med mange evner og stor kraft. De har et unikt talent for å gjøre ideer om til virkelighet. Noen ganger kan de virke ufølsomme, men fakta er at de er bare veldig fokusert på sine mål.

Men arbeidet deres må gjøres med integritet. Hver idé de ønsker å handle på må ha integritet som basis. De kan bygge store og viktige strukturer i livet. Deres livs formål og prioritet er å hjelpe andre til å lykkes, slik som de gjør selv.

Leksene her er ofte tøffe. De får ofte store og vanskelige utfordringer i livet. Leksen her er å akseptere alle folk og hendelser i livet, fordi deres sjel har valgt dette for spirituell/sjelelig vekst. Dersom de kan lære av sine lidelser og av å føle seg misstillpass i livet, så vil de utvikle en mer sann og sensitiv samvittighet og en ny selvbevissthet, som framkaller forandring og vekst til en ny person, og kan legge av seg den gamle masken. De beveger seg fult inn i den væren, som sjelen allerede har forutbestemt. Først da kan de utrette det som de virkelig er her for å utrette på jorda, deres sjels-intensjon og kan være til inspirasjon og til tjeneste for menneskeheten.

Skyggesiden: Igjen så har alle frie valg, hvordan de ønsker å leve ut sine potensialer. De kan velge å ikke ta opp kampen med å komme seg igjennom sine utfordringer i livet, da kan de eventuelt bare bli folk som synes synd på seg selv, fordi livet har vært så hardt med dem. De kan også velge å leve ut sin power på en negativ og ond måte.


Mestertall 33 som livsveistall/skjebnetall

Her dreier det seg om ubetinget kjærlighet. Mottoet er: “Uansett hva du gjør eller ikke gjør, jeg elsker deg uansett”. De må gå med en fot godt plantet i den åndelige verden, så vel som i den fysiske verden. Slå fantasien løs, og deretter gjøre noe med det. Integritet er nødvendig. Fordeler for hele menneskeheten er deres kall.

En kan finne de som healer, lærer, veileder, inspirator, i omsorgsarbeid og som rådgivere.

Den endelige leksen her er å lære om ubetinget kjærlighet og tilgivelse, både til seg selv og andre. Tjeneste og kjærlighet er det eneste som er relevant i slutten på deres liv. Men før de er nådd dit så inneholder også dette mestertallet at de må face mange vanskeligheter i livet og må jobbe seg igjennom de på samme måte som 11 og 22 må. Mye av deres kreative natur vil komme til de gjennom vanskelige erfaringer og gjennom intuisjonen, der som den uendelige kjærligheten/ånden trives best. De kan også ha perioder med tvil og nød, og i perioder være som agnostikere og ateister. En skal ikke bli overrasket av å se en stor mengde kaos i livet til en 33/6.

Ubevisst oppfordrer de andre til å innse hva deres lekser angående kjærlighet er.

Skyggesiden: som med de andre mestertallene så har alle fri vilje til å bruke potensialet sitt i de godes tjeneste eller i de ondes. Og også her må de leve seg igjennom deres utfordringer i livet og ikke bare ende opp som en som synes synd på seg selv og som ikke er villig til å lære å tilgi.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Grunnleggende info om Numerologi

Fullmånen den 24. februar 2024 - Mulighet for kompromiss, til tross for utfordringer rundt kommunikasjonen:-)))