Hvordan Væren og Tvillingene passer sammen og deres anbefalte månetegn-kombinasjoner!

Væren med de andre stjernetegnene


Væren sammen med Tvillingene


Her er igangsettende ild, Væren sammen med bevegelig luft, Tvillingene. Når luft og ild kombineres, vil det bli gnister, action og lidenskap. Dette er et vakkert kjærlighetsforhold. Begge disse tegnene elsker å være aktive og optimistiske, og dette forholdet vil gjenspeiles med god kommunikasjon og en dyp forståelse av den andre. Ingen av disse liker å bli kontrollert og blir de det, kan Væren bli irritert og sint og Tvillingene vil føle seg bundet og trenger mer fleksibilitet. Hvis de takler dette, har denne luft og ild-kombinasjonen potensiale til å skape gnister i flere tiår.

Fordelene

Begge disse tegnene har en enorm mengde energi til rådighet. Og dette forholdet kommer til å være veldig aktivt og lidenskapelig. Begge har målsetninger, noe som er spesielt viktig for Væren. Tvillingene, som et lufttegn, tenker mye og er veldig gode på kommunikasjons-fronten for Væren. Væren liker den intellektuelle siden av Tvillingene, og de kan ha mange lange netter med samtaler ved bålet. Tvillingene liker også at Væren er beslutningstaker, selv om Tvillingene vil trenge litt kontroll på dette området for at dette skal fungere.

Ulempene

Væren styres av Mars og bruker dermed ild eller lidenskap først i alt de gjør. Tvillingene som er styrt av luft, tenker før de handler. Dette vil frustrere begge, men først og fremst Væren, som lurer på hvorfor Tvillingene tar så lang tid å tenke på ting. Væren vil heller ikke like Tvillingenes behov for konstant krangling og argumentering og må forstå at dette bare er Tvillingene som snakker eller tenker høyt. Jo mindre av denne kranglingen som Væren tar personlig, jo større er sjansen for at dette forholdet kan få det til å fungere. Dette kan bli ganske så heftig veldig fort.

Hvordan få det beste ut av forholdet?

Hvis det er noe som knuser dette paret raskt, vil det være en opphetet krangel som følge av flere små. Og det blir Væren først som har fått nok. Hvis Tvillingene vil klamre seg til Væren, må de gi Væren den friheten og individualiteten de også ønsker selv. Balanse og arbeid i samklang med hverandre vil seire over ego-drevne argumenter. Begge parter må gi seg litt mer og utvise fleksibilitet hvis de vil at dette forholdet skal vare lenge. Og hvis de forplikter seg ikke bare til hverandre, men til forholdet, kan denne vind- og ild-kombinasjonen blåse gnister på hverandre livet ut.


Anbefalte månetegn-kombinasjon til Væren og Tvillingen som er sammen

Du kan finne månetegnet ditt på Cafe Astrology.com sin enkle månetegnkalkulator, med å gå inn: her

Væren og Tvillingene er to tegn ifra hverandre og er dermed i sekstiltegn til hverandre. Dette er en veldig god kombinasjon, da dere er relativt like hverandre, men ikke for like! Det er veldig bra!

Da er det en fordel om månetegnene deres er i et nabotegn.

Trigontegn, dvs. i samme element eller i kvinkustegn dvs. i hvert 5. tegn, er også gode månekombinasjon for dere.

Månene deres i samme tegn eller i sektsitltegn går også, men forekommer ikke så ofte som de ovenfor.

PS. Når stjernetegnene står i sekstiltegn, er det ikke det aller gunstigste at månetegnene også står i sekstiltegn til hverandre, men det forekommer. (De aller gunstigste kombinasjonene er når Stjernetegnene altså Solene er i trigon til hverandre dvs. i samme element og Månene i sekstil til hverandre dvs. i annen hvert tegn, eller visa versa.)

Når stjernetegnene er i annen hvert tegn, altså i sekstiltegn til hverandre, trives Månene faktisk også med å være i samme tegn. Dette er den eneste stjernetegn-kombinasjonen hvor måne-kombinasjonen trives for så vidt å være i samme tegn.

Det er ikke gunstig om dere har månetegnene i kvadraturtegn eller i opposisjonstegn, da dette vil skape for store ulikheter hos dere og det vil bli vel mye utfordringer.

Men en sjelden gang hender det at månetegnene kan være i kvadratur til hverandre, dvs. i hvert tredje tegn.


Om dere har månetegnene Væren og Tvillingene

Du kan finne månetegnet ditt på Cafe Astrology.com sin enkle månetegnkalkulator, med å gå inn: her

Månene til et par trives veldig godt i sekstiltegn som Væren og Tvillingene er og dere kan ha hvilke som helst stjernetegnkombinasjon altså soltegn. Men noen er litt bedre enn andre.

Med Månene i Væren og Tvillingene er alt som er skrevet om hvordan Væren går sammen med Tvillingene ekstra viktig! For Månen viser til følelser og hva en trenger for å kunne trives og føle seg vel. Da er dette et ubevisst behov hos begge, som kan være enda vanskeligere å gjennomskue med det første. Og er det en plass en skal trives og ha det fint og bare være helt seg selv, så er det i et forhold. Så her er månetegnene veldig viktige.

Den beste stjernetegn kombinasjonen, altså soltegn-kombinasjon dere trives med er de som er i samme element, dvs. I trigontegn til hverandre. Etter dette trives dere også godt med soltegnene i kvadratur til hverandre faktisk talt.

Men dere
kan også være samme Stjernetegn, dvs. At Solene deres er i samme tegn eller i nabotegn eller i kvinkustegn dvs. i hvert femte tegn. Sekstiltegn går også altså annen hvert tegn. Selv om sekstiltegn er ikke like bra når månekombinasjon også er sekstiltegn, men det forekommer.

Mindre gunstig er at dere er Stjernetegn som er i opposisjon til hverandre dvs. at Solene deres er i opposisjonstegn, men dette forekommer, men ikke like ofte som de andre kombinasjonene.

Væren sammen med Krepsen

Det kommer mer etter hvert om dette!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

De forskjellige livsveistallene/skjebnetallene fra 1 - 9 og mestertallene 11, 22 og 33!

Grunnleggende info om Numerologi

Fullmånen den 24. februar 2024 - Mulighet for kompromiss, til tross for utfordringer rundt kommunikasjonen:-)))