Hvordan Væren og Tyren passer sammen og deres anbefalte månetegn-kombinasjoner!

Væren med de andre stjernetegnene


Væren sammen med Tyren


Væren og Tyren er et igangsettende ild tegn og et fast jordtegn. Mars, krigeren, styrer Væren, og Venus, elskeren, styrer Tyren. I denne kampen har vi både elskeren og fighteren og balanse vil være nødvendig for at begge parter skal få det til å fungere. Væren vil være Tyrens helt og Tyren liker det. Men Væren vil ønske å bevege seg veldig fort, noe som kanskje ikke er like bra for Tyren. Men om Væren klarer å dempe tempoet litt og Tyren kan prøve å være litt mer spontan, kan dette gå bra.

Fordelene

Væren som er et igangsettende tegn ønsker å være sjefen. Værens lidenskap er enestående. Tyren er tålmodig, mild og sexy som styrt av Venus. Så det vil aldri være mangel på gnister med dette paret. Tyren ser etter noen som går etter det de vil ha i livet og vil elske denne kvaliteten mest i Væren, for ikke å nevne Værens utrettelige lidenskap. Tyren tilbyr også sikkerhet og langsiktige visjoner som Væren elsker i arbeid og lek. Væren liker ikke å spille spill, si det rett fram som det er, og kan Tyren gjøre det, vil Væren elske den kvaliteten mest i deres Tyr. Mars styrer Væren, med veldig maskulin energi, og Venus, med feminin energi, styrer Tyren. Og når Mars og Venus kommer sammen, er det lidenskap.

Ulempene

Den største utfordringen er Værens «ta ansvar-holdning» sammen med Tyrens stahet. Hvis Tyren vil ha noe som Væren ikke vil, trenger ikke gnistene som flyr ikke være spennende, for å si det mildt. Tyren, som et fast tegn, har også litt av en tendens til å være besittende. Den uavhengige krigeren, Væren vil ha liten eller ingen tålmodighet for det. Her trengs det kompromiss. Tyren trenger å lære fleksibilitet og at livet ikke alltid er fiksert på en målsetning. I motsetning til dette må Væren bruke litt ekstra energi for å ofte minne Tyren om at ilden deres ikke nødvendigvis betyr at de er vandrere. Væren må også akseptere at de ikke får viljen sin hele tiden hvis de vil at dette skal fungere.

Hvordan få det beste ut av forholdet?

Forening av Mars og Venus er veldig bra, så lenge både Væren og Tyren er villige til å gjøre jobben. Den ene siden er impulsiv (det er deg, Væren), og den andre er bevisst og hensynsfull (det er Tyren). Så begge sider trenger å lære at litt av begge vil føre til et gjensidig tilfredsstillende kjærlighetsliv. Jo mer forpliktet disse to er til å lære mer om hverandre og hvordan man får det til å fungere, desto større er sjansen for å skape en balanse mellom impulsivitet og jordnærhet. Det vil gå sakte å komme i gang med Tyrens innflytelse, men hvis Væren er tålmodig, vil arbeidet lønne seg godt for dem i kjærlighet.


Anbefalte månetegn-kombinasjon til stjernetegnene Væren og Tyren:

Du kan finne månetegnet ditt på Cafe Astrology.com sin enkle månetegnkalkulator, med å gå inn: her


Dere er stjernetegnene Væren og Tyren, dvs. At dere har Solene deres i Væren og i Tyren, da bør deres månekombinasjon være følgende:


Dere er ganske ulike hverandre tross alt, og trenger at månetegnene ikke er så ulike, men at de går ganske bra overens for å balansere det hele.

Da er det en fordel om månetegnene deres er i et nabotegn, sekstiltegn dvs. To tegn ifra hverandre eller i trigontegn, dvs. I samme element eller i kvinkustegn.

Altså det vil si at det er en fordel om månetegnene deres er i nabotegnet, to tegn ifra hverandre eller i samme element eller fem tegn ifra hverandre.


Det er ikke gunstig om dere har månetegnene i kvadraturtegn eller i opposisjonstegn, da dette vil skape for store ulikheter hos dere og det vil bli vel mye utfordringer.

Det er heller ikke så veldig gunstig om månene er i samme tegn, men dette kan forekomme.



Om dere har månetegnene Væren og Tyren:


Hvilket stjernetegn bør dere være?

Du kan finne månetegnet ditt på Cafe Astrology.com sin enkle månetegnkalkulator, med å gå inn: her

Månene til et par trives veldig godt i nabotegn, som Væren og Tyren er!


Med Månene i Væren og Tyren er alt som er skrevet om hvordan Væren går sammen med Tyren ekstra viktig! For Månen viser til følelser og hva en trenger for å kunne trives og føle seg vel. Da er dette et ubevisst behov hos begge, som kan være enda vanskeligere å gjennomskue med det første. Og er det en plass en skal trives og ha det fint og bare være helt seg selv, så er det i et forhold. Så her er månetegnene veldig viktige.

De beste stjernetegn kombinasjonen de trives med er de som er i sekstil, kvinkus, kvadratur, i nabotegn eller i trigontegn til hverandre.

Dvs. At månetegn Være og Tyren, trives best når stjernetegnene er annenhvert tegn eller hvert femte tegn, som nesten er en opposisjon. De trives også om stjernetegnene kvadraturtegn, i samme element eller i nabotegn og i sjeldnere i opposisjonstegn.

Månetegn Væren Tyren liker seg ikke med stjernetegn fra samme tegn og ikke så veldig godt om stjernetegnene er i opposisjon.


Væren sammen med Tvillingen


Dette kommer senere!








Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

De forskjellige livsveistallene/skjebnetallene fra 1 - 9 og mestertallene 11, 22 og 33!

Grunnleggende info om Numerologi

Fullmånen den 24. februar 2024 - Mulighet for kompromiss, til tross for utfordringer rundt kommunikasjonen:-)))