Hvordan Væren og Væren passer sammen og deres anbefalte månetegn-kombinasjoner!

Væren med de andre stjernetegnene


Væren sammen med Væren


En Vær med en annen Vær er en veldig god kombinasjon. Væren er et igangsettende tegn. Så her kan det bli ildfylt og kanskje den mest lidenskapelige av alle kombinasjonene. To ledere som brenner etter å lykkes på alle områder av livet. Men det vil ikke alltid bare være dans på roser. Mesteparten av tiden, ja. Men hva skjer når det ikke er det? Her er fordelene og ulempene og hvordan to Værer kan få det til å fungere.

Fordelene

Siden disse er samme tegn, vil de forstå den andres behov godt. De vil forstå behovet de begge har for å være sjefen, alltid vil lede og alltid vil ha spennende fyrverkeri rundt seg. De kaster ikke bort tiden, og de liker heller ikke noen andre som gjør det. Væren er også veldig uavhengig og liker ikke den typen partner som trenger å sende dem 50 smser på en dag. Dette setter de pris på hos hverandre. Væren elsker å forfølge, men de elsker også å bli forfulgt, noe som kommer godt med når partneren deres er en annen initiativtaker. Det er ingen bortkastet tid med Væren, noe som vil fungere veldig bra for begge to.

Ulempene

Begge elsker å være sjefen, elsker å ta ledelsen, og å skinne mest i rommet. Så du kan forestille deg hva ulempene er her. Begge to kan ikke være sjefen hele tiden. Dette er en entusiastisk og positiv forening, men dere kommer til å stange hodene i hverandre noen ganger. Væren symboliserer en vær, så hvis det er noe tegn som kommer til å stange hodet med deg, vil det være den andre Væren. Ha dette i bakhodet om du vurderer å gå inn i et forhold til en Vær. Sammenstøtet mellom egoene er uunngåelig og vil trolig være det dere to kjemper mest om. Som igangsettende ildtegn vil temperamentet også blusse opp med Værens fyrstikker. Men du vet hvordan du skal håndtere ild. Mykne slagene og gnistene med de positive egenskapene til Væren, med generøsitet og å være nådig og gnissingene vil ikke vare lenge.

Hvordan få det beste ut av forholdet?

Å bli styrt av Mars, krigerplaneten, er kriger uunngåelige med denne kombinasjonene. Dere vil krangle, men hvis du går inn i en kjærlighets opplevelse og forventer at den skal være perfekt hele tiden, vil du bli skuffet. Forbered deg selv, og vær den beste kjærlige partneren du kan være; Den krangelen vil ikke vare lenge. En ting dere to aldri kommer til å mangle er lidenskap, så bruk din spontane side til deres fordel. Dere vil glemme hva dere kjempet om, når alt er sagt og gjort.


Anbefalte månetegn-kombinasjoner til to Værer som er sammen:


Du kan finne månetegnet ditt på Cafe Astrology.com sin enkle månetegnkalkulator, med å gå inn: her

Dere er begge stjernetegnet Væren når begge to har solene deres i Væren, da bør deres månekombinasjon være følgende:

Da er det en fordel om månetegnene deres er i sekstiltegn, trigontegn eller i kvinkustegn og til dels i kvadraturtegn til hverandre.

Dvs. At månetegnene er i annen hvert tegn, hvert fjerde eller femte tegn, til dels hvert tredje tegn. Dette vil gjøre at dere er litt mer ulike hverandre tross alt, men ikke så ulike at dere igjen stanger hodene mot hverandre.

Det er ikke gunstig om dere har månetegnene i samme tegn, i nabotegn eller i opposisjons tegn.

Om dere to Værer har månene deres i samme tegn eller i nabotegn, vil dere bli for like og det vil ikke være gnisten som trengs der. Alle par trenger litt yin-yang energi.

Men har dere to Værer månene deres i et opposisjonstegn vil det bli for heftig og dere vil bare stange hodene sammen.

Dere trenger månetegn som demper deres hissige temperament, men som gjøre dere litt ulike også, slik at tiltrekningen og spenningen opprettholdes.


Om begges månetegn er i Væren, dvs. at begge har månen i Væren:


Hvilke Stjernetegn bør dere være?

Du kan finne månetegnet ditt på Cafe Astrology.com sin enkle månetegnkalkulator, med å gå inn: her

Det forekommer ikke så ofte at et par har månene sine i samme tegn, men det kan skje.


Med Månene i Væren, er alt som er skrevet om hvordan Væren går sammen med en annen Vær ekstra viktig! For Månen viser til følelser og hva en trenger for å kunne trives og føle seg vel. Da er dette et ubevisst behov hos begge, som kan være enda vanskeligere å gjennomskue med det første. Og er det en plass en skal trives og ha det fint og bare være helt seg selv, så er det i et forhold. Så her er månetegnene veldig viktige.

Månene trives ikke så godt i samme tegn, så da bør en ha stjernetegn som ikke er så utfordrende til hverandre. Det gunstigste er å være stjernetegn som er i sekstiltegn, dvs. To tegn ifra hvereandre eller i samme element, dvs. Ild, jord, luft eller i vann-tegn, eller i nabotegn.

Det gunstigste her er om dere er stjernetegn som danner sekstiler til hverandre, dvs. Annen hvert tegn, dvs. At dere er en ild og luft stjernetegn, som

- Vær, Løve, eller Skytte sammen med Tvilling, Vekt eller Vannmann

eller om dere er jordtegn med vanntegn, som

- Tyr, Jomfru, Steinbukk med Kreps, Skorpion eller Fisk.

Alternativ kan også stjernetegn som er i nabotegn eller i trigontegn dvs. I samme element gå.

De stjernetegn kombinasjonene en
bør unngå her, er i samme tegn, for likt, i kvadratur, kvinkus eller i en opposisjon.

PS. Jeg har funnet et unntak når det gjelder kombinasjonen opposisjonstegn med Månene i samme tegn. Det er hos Prins William
og prinsesse Kate
i Storbritannia. De er opposisjonstegn men har allikevel månene i samme element. Prins William er født ved en nymåne og har både Sola og Månen i Krepsen og Prinsesse Kate er født med en fullmåne og har Sola si i Steinbukken og Månen sin i Krepsen.



Væren sammen med Tyren

Det kommer mer her etter hvert!


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

De forskjellige livsveistallene/skjebnetallene fra 1 - 9 og mestertallene 11, 22 og 33!

Grunnleggende info om Numerologi

Fullmånen den 24. februar 2024 - Mulighet for kompromiss, til tross for utfordringer rundt kommunikasjonen:-)))