Danmark hadde et av det største potensialet til å vinne Eurovision Song 2013 astrologisk sett, her forklarer jeg hvorfor....:)))


Danmark hadde det største potensialet til å vinne Eurovision Song 2013 astrologisk sett


Her er horoskopet til Eurovision Song 2013 og Danmarks horoskop. Før avstemmingen i går, så jeg på horoskopet til Eurovision Song 2013 og alle landene som deltok. Jeg så etter hvilke land som hadde de største sjansene til å vinne i forhold til horoskopene og Danmark var et land jeg valgte meg ut blant flere.

Ut i fra astrologien og de sangene som jeg syntes var fine, så tippet jeg før avstemmingen at følgende land hadde best mulighet til å vinne: evet. Finland, Malta, Russland, England, Sverige, Danmark, Norge og kanskje Aserbajdsjan.
 Det var de som hadde de beste horoskopene, som passet best til Eurovision sitt horoskop etter å ha sammenlignet alle landenes horoskoper med det. Slik som dette endte det: 1. plass Danmark, 2. plass Aserbajdsjan, 3. plass Ukraina, 4. plass Norge, 5. - 7 plass var bl.a. Malta og Russland. Helles gadd jeg nesten ikke å se på...lol...;-) Ukraina var det eneste jeg ikke fikk med.

Da nå Danmark vant så viser jeg her hvor fint det danske horoskopet passet sammen med Eurovision Song 2013 sitt horoskop:

Det jeg først så på var Eurovision Song 2013 sitt horoskop. Dersom en ser på det horoskopet, så er der noen ting en ser etter først. Len dere tilbake og bare se på mønsteret alle aspektene danner. Dvs. de vinklene som dannes mellom planetene, avbildet med alle de røde, blå og grønne strekene. Er der et fokus punkt?

Horoskop til Eurovision Song 2013

Ja der er det, der er flere planeter i Tvillingene og der er to trekanter som peker på dette punktet. Den grønne trekanten som heter en Yod, eller guds finger (PS. heng dere ikke for mye opp i navnet, men dette fokuspunktet er viktig) og den røde trekanten peker også mot det samme punktet i Tvillingene. Det sier da at land med en del planeter i Tvillingene har mulighet til å gjøre det bra!



Se så på Danmark sitt horoskop og se hva de har i Tvillingene!

Horoskop til Danmark

Jo der er deres sol og MC. MC står for å bli synlig utad i verden. Sola er landets innerste identitet. Den aller viktigste planeten! (PS. astrologien kaller sola for en planet, selv om den jo ikke er det). Både Sola og MC treffer direkte i Eurovision Song 2013 sitt fokus punkt. Dette er et veldig godt utgangspunkt i seg selv! I tillegg så er Danmarks sol og MC også et fokuspunkt i Danmark sitt horoskop. Gjør det samme, len dere litt bakover og se på Danmark sitt horoskop igjen, så ser dere på mønsteret at Sola og MC er et fokuspunkt i Danmarks horoskop? Se på de to horoskopene ved siden av hverandre samtidig, (her under hverandre) ser dere da hvordan fokuspunktet til Danmark passer utrolig godt inn i fokuspunktet til Eurovision Song 2013 sitt horoskop?

                                                                              
Horoskop til Eurovision Song 2013

Horoskop til Danmark


Aspektmønstrene passer veldig godt sammen! Det er et veldig godt utgangspunkt til å vinne!

Så tilbake til Eurovision Song 2013 sitt horoskop. Hvor er MC der? Jo i Jomfruen. Dvs. at land som har planeter eller akser i Jomfruen har også sjanse til å bli godt synlig i den store verden. Har Danmark noe der? Ja,  Ascendanten til Danmark ligger nøyaktig på Eurovision sin MC. Ascendanten viser hvem Danmark er og de blir altså synlig framhevet av Eurovisjon sin MC ut i verden. Meget gunstig!

Se så på månen til Eurovision Song 2013 sitt horoskop, hvor er den? Jo, den er i begynnelsen av Jomfruen. Hva treffer denne i Danmark sitt horoskop? Jo,  den nordlige måneknuten. Den nordlige måneknuten er veldig viktig og det viser til noe en skal hen til, noe som kan være litt nifst, nytt og litt skremmende. Det kan en vel si at der er for de som vinner en slik Eurovision Song finale. Da Månen til Eurovision Song 2013 traff den nordlige måneknuten til Danmark, så er dette et stort potensiale for å kunne vinne.

Et annet viktig punkt som jeg så på var Ascendanten til Eurovision Song 2013. Den er i Skorpionen. Her har Danmark sin Chiron. Chiron står for noe som er sårt. Det var vel her jeg ikke så at dette passet så veldig godt med Danmarks sitt horoskop. Men med tanke på at hun som vant satt på gulvet barbent nesten som ei huldra, så kan en kanskje si at i sangen var der noe sårt og sart over....

Når en da også ser på transittene, dvs. hvordan planetene var i går, lagt utenfor Danmarks horoskop.

Horoskop til Danmark med transitter
De grønne planetene utenfor er da transitter, så ser en at Jupiter lykkeplanten (ser nesten ut som et 4 tall) er ganske nær Danmarks MC. Jupiter som er lykkeplaneten, ligger da i Danmarks sitt 10. hus som står generelt for karriere og anerkjennelse. Altså å vinne å få anerkjennelse ut i den store verden.

Dersom en ser på det siste horoskopet, der Danmarks horoskop ligger utenfor Eurovision Song 2013 sitt horoskop,

Horoskop sammenligning av Eurovision Song 2013 og Danmark

så ser en at deres planeter danner en flott stor blå trekant, et stortrigon heter det. Det er flott å ha i en sammenligning! I tillegg en rød trekant, som også er flott å ha, da den blå lar ting flyte lett og den røde gir nok gøds til at ting skjer. Flotte ting å ha ved en sammenligning av to horoskoper! Det kan funke bra!

Altså oppsummert så var der VELDIG MYE i Danmarks horoskop som gikk godt overens med Eurovision Song 2013 sitt horoskop og de gikk jo av med seieren også :-)


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

De forskjellige livsveistallene/skjebnetallene fra 1 - 9 og mestertallene 11, 22 og 33!

Grunnleggende info om Numerologi

Fullmånen den 24. februar 2024 - Mulighet for kompromiss, til tross for utfordringer rundt kommunikasjonen:-)))