Fullmånen den 25. mai 2013 - Hva skal jeg følge hjertet og intuisjonen eller fornuften, hodet eller følelsene?

Det er en tøff og utfordrende fullmåne i Skyttens tegn den 25. mai 2013. Denne fullmånen er også en delvis måneformørkelse - eklipse som da gir den enda mer power. 

Ved alle fullmåner er også det motsatte tegnet veldig aktivert, som nå er Tvillingene. Denne fullmånen/eklipsen står direkte i kvadratur til Neptun. I tillegg er der mange kvadraturer enda på himmelen.

Fullmånen i tegnparet Skytten/Tvillingene trigger temaet hva skal jeg følge hjertet og intuisjonen eller fornuften, hodet og følelsene?


En kan lett føle at en står og stagger i mellom hodet og følelsene. De blir ikke enige. Hodet sier en ting men følelsene sier noe annet. Hjertet sier en ting mens fornuften sier noe annet. Alle kvadraturene imellom en del planeter i Fiskene og Tvillingene gjør også til at en blir revet veldig imellom nettopp tanken, Tvillingene som er luftelement og følelsene, intuisjonen som er Fiskene. 

Neptun i kvadratur til fullmånen kan skape forvirring de lux, angående denne problematikken. En kan lett føle at en har lyst til å gi opp og føle seg fortapt i sin forvirret for tida og bare ønske å flykte ifra alt en står midt oppi. Men holder en ut i smerten så kan ting forløses, kreative ting kan se dagens lys og spiritualitet og intuisjonen kan bli styrket, men det kan føles som om det er via smerte som gjennom en fødsel. Men kvadraturer har også det med seg at via smerte og innsats, kan en skape noe nytt. Et barn kan bli født og ting og situasjoner kan bli forløst.

Rent fysisk har vi nå i disse dagene sett en tornado som har herjet vilt i USA og vi har flom her i Norge. Astrologisk gjenspeiler dette de utfordrende kvadraturene som der har vært og er imellom en del planter i Tvillingene og Fiskene og denne fullmånen/eklipsen som bygger seg opp nå. Tvillingene er luft element altså vind, og Fiskene er vannelementet. Dette er vind/luft og vann som strides. Fullmånen/sola er i Tvillingene og faller i kvadratur til Neptun. 

Derfor kan der enda være en del vind og vann problematikk framover. Der vil også komme inn en del ild element da fullmånen faller i Skytten som er ild. Men der er nok mest vann og luft problematikk som står i sentrum, da månen også de neste dagene skal gå forbi Saturn som er i Skorpionene og som også er et vannelement og Saturn er ikke den letteste planeten å hamstres med. Men Saturn er som et tveegget sverd og da kan enten et av to skje, det kan bli enda noe verre når månen går forbi Saturn i morgen, eller Saturn stabiliserer situasjonen. La oss håpe på det beste!

Når det gjelder en selv kan en lett ønske å gi opp, være forvirret og lost, men via denne smerten kan en skape og forløse ting og situasjoner i livet:-)))

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

De forskjellige livsveistallene/skjebnetallene fra 1 - 9 og mestertallene 11, 22 og 33!

Grunnleggende info om Numerologi

Fullmånen den 24. februar 2024 - Mulighet for kompromiss, til tross for utfordringer rundt kommunikasjonen:-)))