Fullmånen den 25. Jan 2024 i Løva - Å ha tro på dine drømmer og det du dypest sett ønsker deg!

Den 25. Jan 2024, hadde vi fullmåne i Løva da månen var i Løva og sola i det motsatte tegnet, Vannmannen.

Fullmånen i Løva står for alt det ditt hjerte måtte ønske seg. Men den stod i et kvadratur til Jupiter, dermed kan der ha vært litt utfordringer til nettopp det å følge sine drømmer og sitt hjerte på en eller annen måte. Det kan gå på konflikter imellom det en ønsker ifra hjertet og andre ambisjoner og mål i livet eller så kan det være at du kanskje sliter med å tro på at dine drømmer kan bli til virkelighet. 

Dette kan ha blitt uttrykt på en hissig og sår måte, da der samtidig er en del hissige og ampre energier også. Fullmånen i Løva står for å skinne og hevde seg selv kontra et stort ego, men med at Mars og Merkur krysser hverandre og går i kvadratur til både Chiron og måneknuteaksen, kan ting være veldig sårt angående viktige samtaleemner i forhold til det å handle, å gjøre noe eller å hevde seg. 

Merkur står for kommunikasjon og det å reise her og der. Mars står for energien, det å hevde seg, stå opp for seg selv, lidenskap, men også sinne. Chiron står for livssåret, men også den sårede healeren. Alt som står i kvadratur til måneknuteaksen får ekstra fokus og kan være utfordrende da et kvadratur i seg selv er et utfordrende aspekt. Chiron står ikke langt fra den nordlige måneknuten, så det dreier seg om å ikke la fortida holde deg tilbake, men å tre ut av konfortsonen og våge til tross for at det kan virke skremmende og en kan bli redd for å bli såret. Men i Chiron er der også en mulighet til healing, slik at fortida kan bli legt, om en våger å ta skrittet.

Chiron og måneknuteaksen nærmer seg hverandre, men enda er der noen få grader igjen til Chiron går over den nordlige måneknuten. De vil være i konjunksjon, altså på samme sted, i en tre ukers tid i siste halvdel av februar til og med første uka i mars 2024. Da vil det bli stort fokus på alt som Chiron står for, altså ens indre sår og den sårede healeren. Såre ting kan komme opp, men det vil også finnes mulighet til å heale disse. Om dere har noe i horoskopet deres på 16 - 18 grader i Væren, Vekten, Krepsen eller Steinbukken kan dette merkes ekstra godt.  Men mer til dette en annen gang, men jeg nevner det her, for dette kan være ei spesielle tid.


Men tilbake til fullmånen og Mars, Merkur og Chiron som er aktuelt nå 

I går, den 25. Jan 2024, gikk Mars i kvadratur til Chiron og i dag, den 26. Jan. går Merkur i kvadratur til Chiron. 

I morgen den 27. Jan, går Merkur forbi Mars, så da vil de danne en konjunksjon og så skal begge disse gå i kvadratur til måneknuteaksen, både til middel og sann måneknuteakse fram til den 30. Jan. 2024. 

Fram til da har også Merkur gått forbi Mars og kommet seg noen grader ifra Mars og dermed løst opp konjunksjonen. 

Så med andre ord vil vi kunne merke dette godt fram til den 30. Jan. 2024. 

Chiron er på 15 - 16 grader i Væren og  måneknuteaksen, både den middels og den sanne ligger på 17 - 19 grader i Væren/Vekten og Mars og Merkur går forbi disse gradene i Steinbukken i disse dagene. Så har dere noe i deres horoskop på disse gradene i Væren, Vekten, Steinbukken eller Krepsen, vil dere kunne merke dette godt. 

Men dersom dere har noe på f.eks. 20 grader i et av disse tegnene, som jeg har. Jeg har Saturn og min progressive Venus på 20 grader i Væren, vil dette kunne merkes noen dager lengre, helt til Mars og Merkur også har gått forbi 20 grader i Steinbukken. Så jeg må nok smøre meg med litt mer tålmodighet før det er omme, og det samme gjelder dere om dere har noe i deres horoskop i nærheten i disse gradene. Det samme gjelder om dere har noe litt før disse gradene, f.eks. på 14 - 15 grader i et av disse tegnene, Væren, Vekten, Steinbukken eller Krepsen. Da vil kanskje en del ting som går på dette ha skjedd noen dager før. 

Og har du ikke noe her på disse gradene fra 16 - 19 grader i Væren, Vekten, Steinbukken eller i Krepsen, vil du ikke merke så mye til dette. Jeg tar med Krepsen, fordi om du har noe på disse gradene der, vil du få dette i opposisjon/kvadratur til det du har der, og det vil også kunne merkes godt. 

Så imellom den 25. - 30 Jan. 2024, kan det være en del utfordringer rundt kommunikasjon og det å reise, kontra det å hevde seg selv, stå opp for seg selv, sinne og frustrasjon. Ting kan være sårt, men det er samtidig også mulighet for healing rundt disse tingene. 


Fullmånen i Løva kvadratur Jupiter 

Fullmånen i Løva den 25. Jan 2024, dreier seg om å skinne ifra hjertet kontra et stort ego. Fullmånen var i et kvadratur til Jupiter som er i Tyren. Selv om den var i går, kan en allikevel godt merke effekten av fullmånen i en god del dager til.

Jupiter er lykkeplaneten, idealene, ideer og målsettinger du har i livet. Den tar deg med på en reise enten i din filosofiske verden, tro eller ideologi eller i den ytre verden til andre land og andre kulturer. Men den er også drømmene dine og det du ønsker deg i livet.

Fullmånen står i et kvadratur til Jupiter, det kan være utfordrende. Der kan oppstå en konflikt imellom disse tingene. Da fullmånen i Løva står for det du ønsker ifra hjertet, kan dette skape konflikter med de andre målene dine. Her kan det være snakk om overdrivelse, stort ego, men også at det kan være konflikt imellom hjertet og alt det som Jupiter stor for. Er det motstridende ønsker? Vil hjertet og dine følelser, noe som strider imot dine andre ambisjoner og målsetninger i livet? Eller er det vanskelig for deg å ha tro på at dine drømmer og det du ønsker deg ifra hjerte, kan gå i oppfyllelse?

Samtidig står Jupiter fint vinklet til  Venus, som er kjærlighetsplaneten, for tida, så om du våger å følge dine drømmer i kjærligheten, er der fine støttende energier for det. Samtidig står Uranus fint vinklet til Mars og Merkur, som også gjør at plutselig kan det skje noe uventet på en fin måte. 

Jeg avslutter med et par utdrag fra Monologi kortene av Yasmin Boland, litt fritt gjengitt, som jeg synes er en flott beskrivelse til dette:


"Fullmånen i Løva

Ikke la stolthet bil til hinder

Har du latt stoltheten din bli en hindring? Er spørsmålet du stiller baser på ditt ego eller kommer det ifra hjertet? Løvas energi handler utelukkende om hjertet. 

Dersom noe har gått i vranglås, er løsningen mer kjærlighet og å tenke på alles beste. Hvis du ikke har behandlet andre slik du selv ønsker å bli behandlet, kan tiden være inne for å finne en balanse mellom dine egne og andres behov." 


Med fullmånen i Løva og Jupiter i Tyren, er fullmånen i første kvarter til Jupiter. Jupiter er herskerplaneten til Skytten, derfor tar jeg med følgende som gir lignende tolkning:

Månen i første kvarter til Skytten (Jupiter)

"Tro på ditt store hell

Med dette kan en lett ha store drømmer, men utfordringen kan være å sette de ut i virkelighet. Det trengs hardt arbeid for at drømmene kan bli til virkelighet. Del opp drømmene dine i små skritt om gangen på veien mot ditt mål." 


Måne i første kvarter (generelt) 

"Ditt engasjement blir satt på prøve

Du kan komme til å møte noen utfordringer, men månen i første kvarter oppfordrer deg til å møte alle hindringer med selvtillit. Hva tror du egentlig er mulig? Tror du at drømmene dine kan gå i oppfyllelse eller har du allerede gitt opp? Viser du litt engasjement nå, vil det hjelpe deg nærmere ditt ønskede resultat. Tro på deg selv!":-)))


Bilder fra Astrology Reading Cards av Alison Chester-Lambert og illustrert av Richard Crookes

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

De forskjellige livsveistallene/skjebnetallene fra 1 - 9 og mestertallene 11, 22 og 33!

Grunnleggende info om Numerologi

Fullmånen den 24. februar 2024 - Mulighet for kompromiss, til tross for utfordringer rundt kommunikasjonen:-)))