Det er ei skjebnefull tid for tida, viktige ting kan skje spesielt ang. kjærligheten og ens indre verdier!

Heisann igjen, jeg har vært litt opptatt i det siste, men der er mye som skjer på himmelen for tida, så nå kommer jeg med en oppsummering. Saturn møter den nordlige måneknuten i løpet av det kommende døgnet og venus kjærlighetsplaneten passerer forbi der. Dette kan være ei veldig skjebnefull tid, der mye kan skje spesielt angående kjærligheten men også ang. ens indre verdier!

Den nordlige måneknuten er den som viser hvor vår sjel vil hen i livet, den trigger oss til å våge å gå den veien som vi dypest sett er her for å gå. Noen vet det veldig godt dypt inni seg, mens andre er kanskje usikker, men deres sjel vet det allikevel, så slapp av om dere ikke vet det bevisst, dere kommer dit hen hvor dere er ment å komme for det :-)

Men hva er det som driver oss framover i livet? Jo det sies at det er i motgang det går oppover og da kommer saturn inn i bildet. Saturn er den planeten som gir oss livets utfordringer og livets lekser. Men det er også den planeten som gjør at det går oppover og at vi lærer noe her i livet. Saturn er den strenge læremesteren. Når da disse to viktige astrologiske begivenhetene krysser hverandre på himmelen (noe som ikke skjer så ofte), så kan det være ganske så skjebnefullt det som skjer i livet for tida. Noen kan oppleve dette som ytre omstendigheter, mens andre kan oppleve dette som indre kamper eller indre erfaringer på div. måter. Men ei viktig tid er det uansett! Sist gang saturn krysset måneknutene var i okt. i 2007 og i mai/juni i 2002. Noen vil kanskje merke at det er en del samme temaer som kommer opp nå, som den gangen på en eller annen måte.

Det er ikke alltid det kjekkeste en opplever å gå i motbakke, med saturn så kan en oppleve at en må traske seg oppover i motbakke. Det kan for mange virke tøft, oppleves vanskelig og tregt. Det kan innebære at en må ta mer ansvar i livet, for saturn står også for ansvar. Men siden også kjærlighetsplaneten venus også passerer raskt fobi dette punktet samtidig noen dager nå framover, så kan alt som venus står for være i fokus i denne tida. Venus er kjærlighetsplaneten, men den kan også stå for kollegaer og folk en bor sammen med i bofellesskap etc. De en kommer litt nærmere innpå enn bare venner, de andre som en må forholde seg til i hverdagen. Men venus står også for ens indre verdier, hvilke verdier bygger jeg livet mitt på? Hva er viktig for meg? Hva liker jeg? Hva verdsetter jeg i livet? Hva er viktigst?  Alt dette foregår i skorpionene og da kan det veldig godt være dype tanker, som går dypt ned i psyken, som en blir stilt ovenfor. Det kan ofte oppleves som et dypt indre press angående det en opplever.

Universet og planetene ønsker å få oss til å gå sjela sin vei, dvs. at vi skal være sanne og integrerte i oss selv. Med denne sammensettingen av planetene på himmelen nå, så blir en trigget til å gå den veien som en dypt inni seg kjenner at en skal gå, men som kan være litt nifst, men som en bare vet er sant. Sannheten og det å være sann mot seg selv, vil presse seg fram. Og om ting ikke er bygd på fjell, så vil det ofte falle sammen. Men det som er bygd på fjell, det som er sant, ekte og integrert, vil stå over disse stormene. Og en vil merke at en blir trigget til å nettopp finne fram til ens indre sanne vei, ens indre integritet, ens indre ekthet.

Men ta med dere hvor deilig følelsen er når en har pest seg oppover en stor oppoverbakke på en sykkel, og en kommer frem til der det begynner å bli flatt og kanskje litt sakte nedover, da kan en bare sitte på sykkelen og gli framover, som en belønning for strevet. Det er en veldig god følelse når det er overstått og en kan puste ut - så stay tuned:-)))

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

De forskjellige livsveistallene/skjebnetallene fra 1 - 9 og mestertallene 11, 22 og 33!

Grunnleggende info om Numerologi

Fullmånen den 24. februar 2024 - Mulighet for kompromiss, til tross for utfordringer rundt kommunikasjonen:-)))