Forsatt skjebnefull tid!


Den 25. sep. 2013 krysset saturn den nordlige måneknuten og mange vil oppleve skjebnefulle hendleser for tida. Selv om disse nå har krysset hverandre, så kan det enda merkes godt framover, sist disse krysset var i okt 2007. For de av dere som ikke har lest innlegget om dette enda, så kan dere det like under her.
Nå bygger det seg opp til en krass kvadratur mellom mars og venus. Den vil være eksakt i morgen den 28. sep. 2013 etterpå vil den avta. Et kvadratur er krevende men kan også skape noe fysisk men da som gjennom en fødsel. Mars og venus står jo for kjærligheten, og det kan være veldig lidenskapelig å ha disse i et kvadratur. Samtidig så kan det være ampert, sinne og anspenthet med disse planetene i kvadratur. Den 28. sept. vil dette være på sitt høydepunkt, og så vil det avta etter det. Så uansett hva dere måtte oppleve, så vil det i hvert fall lett dagene etter den 28. sept....

Jeg ser ikke bort i fra at den nye regjerningen her i Norge, kanskje trenger disse dagene til å komme til enighet og at det rundt den 28. sep. vil være avklart hvem som sitter i regjerning og hvem som event. ikke blir med. Den 25. sep. da saturn krysset måneknuten, var en milepel for regjerningen, og så må der jo bli en avklaring i løpet av de neste dagene uansett, men det skulle ikke forundre meg om det er litt anspent fram til den 28. sept.
Ellers så har de også hatt valg i Tyskland sist søndag den 23. sep. 2013, også i denne tida som måneknutene og saturn har krysset hverandre.På den internasjonale arenaen, så er nok det valget viktigere enn det vi har hatt her i Norge. Angela Merkel vant valget der for 3. gang på rad, og vil fortsatt føre en tøff linje i forhold til EU, men hun trenger sammarbeidspartnere siden hennes parti ikke fikk flertall alene, men tross ca 40 prosent. De andre partiene som hun må sammarbeide med, ønsker ei mildere linje overfor Europa som er med i tråd med Frankrikes pressident, som heller vil komme med flere tilltak til vekst, enn å hele tida stramme inn. Tilstanden for Europa er jo fortsatt ustabil. Det vil være veldig avgjørende hvordan disse finner sine løsninger i framtida, for Europa er ikke ute av krisa enda. 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

De forskjellige livsveistallene/skjebnetallene fra 1 - 9 og mestertallene 11, 22 og 33!

Grunnleggende info om Numerologi

Fullmånen den 24. februar 2024 - Mulighet for kompromiss, til tross for utfordringer rundt kommunikasjonen:-)))