Aleksej Navalnyj, som har vært Russlands mest kjente opposisjonelle politiker, døde i går i russisk fangenskap!

I går, den 16. februar 2024, kom nyheten som ei bombe om at Aleksej Navalnyj døde i russisk fangenskap. 

Aleksej Navalnyj har vært Russlands mest kjente opposisjonelle  politiker som har våget å tale Putin rett imot og som har vært foregangsmannen for alle som har håpet på at Russland kan bli et fritt og demokratisk land.


I 2020 blei Aleksej Navalnyj forsøkt forgiftet av Putins menn, men overlevde. Etter å ha vært i Tyskland og fått helsehjelp, returnerte han til Russland igjen i Jan. 2021, men blei fengslet allerede på flyplassen.

Og siden har han vært i russisk fangenskap, hvor han selv skal ha beskrevet leveforholdene som: 

                                                                  "ekstremt helvetesaktige" 

Han er enda en av demokratiets martyr som har dødt pga. Putins brutale undertrykkelse av ytringsfrihet og demokrati i Russland. 

De av oss som står for frihet og demokrati i verden og i alle fall alle Vestlige politikere og ledere, er alle forskrekket og rystet, samtidig kanskje heller ikke så overrasket, dessverre. 

Om en måned er det valg i Russland og Aleksej Navalnyj som har vært den største trusselen til Putin, døde altså i går i fangenskap og andre som ønsker å stille til valg, som er imot Putin og krigen han fører i Ukraina, blir utmanøvrert pga. stemmer som tilsynelatende ikke er godkjente, som de trenger for å kunne stille til valg.


Chiron krysser den nordlige måneknuten 

Jeg har i det siste skrevet om at det vil bli ei ekstra vanskelig tid astrologisk sett, fra og med midten av februar 2024, til og med den første uka i mars 2024, da Chiron skal krysse den nordlige måneknuten i Væren i denne tida.  

Chiron står for livssåret, men også den sårende healeren, noe sårt kan skje da. 

Samtidig er Chiron og den nordlige måneknuten i Væren. Væren er tegnet for å stå opp for seg selv, for folket sitt og for sin frihet. Samtidig står Væren for å være krigerisk. Det er en kamp for frihet og demokrati som Aleksej Navalnyj har kjempet og han har stått opp for seg selv, for folket og nettopp for dette i Russland. 

Men samtidig er Chiron også den sårende healeren, men den krysser altså den nordlige måneknuten og det er vanskelig å nå dit som den nordlige måneknuten er. Sjelens intensjon er at en skal nå dit, men det kan virke skremmende å nå dit som den er. 
Aleksej Navalnyjs død gjør det enda vanskeligere å se for seg et fritt og demokratisk Russland. Men samtidig tror og håper jeg at Russland også en gang skal bli et fritt og demokratisk land. Folket i Russland vil en eller annen gang klare å nå dit! Det er mange i Russland som ønsker det, men som nå ikke våger å gi uttrykk for det pga. av den brutale undertrykkelsen.

Men nå treffer 
Aleksej Navalnyjs død i alle fall alle oss i den Vestlige verden, rett i hjertet og dette vil nok være et stort tema i disse ukene, framover. Aleksej Navalnyj vil bli mye omtalt og der skal også være en begravelse, i skrivende tid er det ikke kjent når, men det vil jo komme. 

Dette vil altså være et stort tema i denne tida, når Chiron passerer den nordlige måneknuten fra midten av februar til og med første uka i mars 2024. 

Nyheten om hans død kom som ei bombe 

Denne helga går Merkur i kvadratur til Uranus. Merkur står for kommunikasjon og formidling av informasjon, som nyheter er. Uranus står for uventede hendelser og plutselige hendelser og kvadratur til kommunikasjonenes planeten Merkur er utfordrende, så da kan der komme uventede, rystende nyheter, som dette er.


Undertrykkelse av de som vil hedre Aleksej Navalnyj og generell undertrykkelse av ytringsfrihet og demokrati i Russland

Samtidig ser en i Russland, at de advarer mot større massesammenkomster i Russland for å markere Aleksej Navalnyjs død. Mange går uansett ut og legger ned blomster på martyrers minnesmerke for å vise sin sorg og for å hedre Aleksej Navalnyj. Men flere blir arrestert eller de står klare med både politi og presse, som gjør at de som våger å gå dit for å vise sin respekt for Aleksej Navalnyj blir filmet, noe som også er skremmende, da de kan risikere lang fengselsstraff. 

Etterpå går sivilkledd politi og tar bort alle blomstene som er blitt nedlagt. 

Dette er total undertrykkelse. Astrologiske sett står Pluto for undertrykkelse, (Putin og Pluto, ikke for ulike navn, som en digresjon ;-) ) Men tilbake til astrologien og Pluto. Mars gikk forbi denne tidligere i uka og Venus går forbi Pluto i dag, den 17. februar 2024. 

Mars og Venus er tradisjonelt sett kjærlighetsplantene, men Mars står også for det å stå opp for seg selv og for det en tror på. Venus står også for verdiene sine, indre og ytre, også ens meninger og ytringer. Venus står også for de andre, altså folket i en bred forståelse av denne. 

Mens Pluto står altså for undertrykkeren. Disse treffes altså for tida astrologisk sett når dette skjer. 

Pluto står også for liv, død og atter liv prinsippet, så her kommer også Pluto sin direkte forståelse av dette fram, med at undertrykkeren har fått kastet en av hans folk som vil stå opp for folket, inn i fengsel som har ført til hans død. På lang sikt kan vi håpe på at Putin ikke klarer å undertrykke folket, men at "livet" i friheten og demokratiet, kan komme fram igjen i Russland fra folket deres selv. 


Vanskeligheter med nødhjelp fra USA til Ukraina og dermed mangel på slagmarken og tilbaketrekning

Samtidig med dette har vi også utfordringen at Representantenes hus i USA ikke klarer å enes om en hjelpepakke til Ukraina, som har fått direkte følger for krigen i Ukraina, pga. mangel på ammunisjon. I dag har Ukraina måttet trekke sine styrker ut or byen Avdijivka i Ukraina pga. at russerne har vært for overlegne med tanke på folk og ammunisjon og hvem vet hvordan dette vil gå utover i den neste tida, da russerne presser på videre innover i Ukraina der? 


Aleksej Navalnsyjs og Putins personlige horoskoper blir heftig truffet av tranistter

I Aleksej Navalnsyjs førdselshoroskop blir han også veldig truffet. Han har et utfordrende T-kors der imellom Saturn, Chiron og Uranus. Det er en opposisjon imellom Chiron og Uranus, med Saturn i en nitti graders vinkel til. For tida er Pluto direkte i opposisjon til Saturn og samtidig i kvadratur til hans Chiron. Det mangler noen få grader til å være i en nøyaktig kvadratur til Uranus, men det danner Mars i stedet for tida på himmelen her og nå, altså som transitter. 

I tillegg er der en nøyaktig kvinkus imellom hans fødselshoroskop Pluto og Saturn slik Saturn står på himmelen nå. En kvinkus er en 150 graders vinkel. Denne går ikke for å være like utfordrende som opposisjoner og kvadraturer, men sånn midt på træ. Men det blir dobbelt opp tøffe forbindelser mellom Saturn og Pluto. Hans Saturn får Pluto i opposisjon og hans Pluto blir truffet av Saturn i en 150 graders vinkel. Og det gir dobbel effekt. 

Pluto står som sagt for liv, død og atter liv prinsippet. Saturn står for ens lekser i livet og Chiron står for livssåret og den sårende healeren, mens Uranus står for at noe kan skje plutselig og Mars får ting til å skje. 

Det er ikke ofte at Pluto står for død i ordets rette forstand, til det lever de fleste av oss mye lenger enn at det kan stemme hver gang Pluto treffer noe i horoskopene våre. Vanligvis står Pluto for dette i overført betydning, men her gjorde den ikke det, dessverre. 

Putin si sol og Saturn i hans fødselshoroskop, er på 14 og 17 grader i Vekten, dette er der som den sørlige måneknuten er for tida og Chiron som krysser den nordlige måneknuten er i opposisjon til disse. Samtidig er hans Uranus er på 18 grader i Krepsen, som danner en krass kvadratur til hans sol og Saturn. Hans Uranus får da Chiron og måneknuteaksen i kvadratur til seg i disse tider. Så her har der også vært astrologiske krefter i sving tydeligvis. 

Og by the way, Putin har sin Pluto i sitt fødselshoroskop på MC i hans 10, hus. Det vil si at det er det som Pluto står for han vil bli husket for.


Aleksej Navalnyj - Russlands modigste mann, sammen med alle andre som risikerer så mye for kampen for frihet og demokrati i Russland!

Men det er samtidig viktig å ikke miste motet,
Aleksej Navalnyi, har vært en helt og jeg tar av meg hatten for han og for alle de andre som har mistet livet og som lever i fangenskap for kampen for ytringsfrihet og demokrati i Russland og for fred i Europa! Mine tanker går til hans kone, hans familie og hans nærmeste og alle de russere som ønsker frihet og demokrati:-)))












Julia Navalnaja, hans kone, som her holder tale foran verdens ledere i München like etter å ha fått høre at hennes mann er død.

PS. Om noen skulle ha andre holdninger til Russland og Putins regime og krigen i Ukraina og kommenterer det her, vil jeg si i forveien at jeg ikke ønsker noen diskusjon om dette her og at slike kommentarer vil bli fjernet!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

De forskjellige livsveistallene/skjebnetallene fra 1 - 9 og mestertallene 11, 22 og 33!

Grunnleggende info om Numerologi

Fullmånen den 24. februar 2024 - Mulighet for kompromiss, til tross for utfordringer rundt kommunikasjonen:-)))