Fullmånen den 23 juni 2013, trigger sårbarhet, selvverd, transformasjon men gir også mulighet til forståelse og forandringer!

Ved fullmånen nå den 23 juni 2013, kan en kjenne på stor sårbarhet, egenverd tematikk og transformasjon, med mulighet til å få mer livsvisdom, læring og forståelse om en står igjennom stormen, og mulighet til å gjøre konstruktive forandringer som kan bringe en enda et skritt videre på sjelslivets vei. Temaer som vil gå mye igjen er også hjem kontra karriere, kroppen, skjelettet kontra alt det andre(vann/veske), egenverd og sårbarhet ang. dette men også at det er mulighet til å transformere og å gjøre konstruktive forandringer. Jupiter som er lykkeplaneten er også midt oppi dette her og vil være støttende uansett hva en opplever:-)))

Fullmånen trigger ens selvverd og sårbarhet. Den kan gi viktig livsvisdom og forståelse og gi mulighet til forandringer. Jupiter som er selveste lykkeplanten befinner seg ganske nær sola, og er da veldig involvert i fullmånen, da sola og månen alltid står i opposisjon ved fullmåne. Jupiter er også den som gir livsvisdom, innsikt og forståelse. Like ved sola så står astroiden lillith, og den står for egenverd, den finner seg bare ikke i å bli hersjet med, den setter foten ned om den føler seg dårlig behandlet. I kvadratur til dette står astroiden sappho som står for stor sårbarhet. Så mye av ens sårbarhet kan komme fram på en vanskelig og vond måte, men er en villig til å si hvordan tingene er, være ærlig og jobbe med tingene, så er der potensiale til at positive ting kan skje. Kvadraturer er alltid vanskelige, men de er også de som får ting til å skje, men det kommer ikke gratis, det er via smerte, som ved å føde et barn.... "Barnet" er da jupiter, som kan gi mye viktig lærdom, livsvisdom og forståelse for situasjonen.

Fullmånen faller i steinbukken og da er også tegnet krebsen aktivert, her handler det om karriere kontra hjem og familie, hva er viktigst for en? Hvordan skal en klare å kombinere begge disse sidene av livet hjem og karriere? Hvor ligger ens verdier? Fullmånen kan også dreie seg om kroppen, skjelettet kontra alt det andre. Det er sikkert mange som vil kjenne på smerte angående disse temaene, siden lillith og sappho er så veldig involvert. Astroidene drar ofte inn de feminine energiene, de dype følelsesmessige tingene.

I tillegg så vil fullmånen aktivere kvadraturet som er på himmelen mellom pluto og uranus spesielt dagen etter at den er eksakt den 24 juni. Det kan bli en veldig utfordrende dag. Pluto står for dype transformasjoner mens uranus står for at noe nytt kan bryte fram. Uansett, begge disse plantene arbeider for å få en mer på veien dit ens sjel vil hen. Det som ikke er sant og ekte vil måtte falle, for det som er sjelens ønske. Dypt, dypt et sted inni en vet en hva som er den veien sjela oppmuntrer en til å gå, før eller siden så vil det bryte fram, det kommer bare an på om en vil gi slipp før livet selv bryter inn og får en innpå den veien, eller om en velger å gå den selv pga. den indre veiledningen som en ofte kan kjenne på. Det er ikke alle som vet og kjenner hvor sjelslivet ønsker at en skal hen i livet, men det gjør ikke noe, la livet gå sinn gang, det vil uansett lede en dit sjela vil hen. Men andre kan kjenne på dette veldig godt. I og for seg så er det ingenting som er rett eller galt ang. hvor en går i livet, men sjela gjenspeiler bare ens aller innerste ønske og ønsker at en skal følge det, for å være lykkelige og tilfreds i livet. Slik at en er et sant og integrert menneske. De som er på flykt, er bare på flykt i fra seg selv og sitt eget innerste ønske.

Om dere ikke har peiling på hva det er deres sjel ønsker, så kan dere regne ut sjeletallet deres ut i fra numerologien. Det er summen av alle vokalene i navnet som en fikk da en blei født, det første navnet en er registrert på, oftest dåpsnavnet.  En  kan også se på hvor den nordlige måneknuten står i ens horoskop eller å se på en dypere forståelse av ascendante tegnet. Her må jeg si at det er viktig å se på essensen av det som skrives og sies om disse tingene og ikke ta alt bokstavlig. For vi er veldig forskjellige og skal alle forskjellige ting. Så kjenn på hvordan essensen av det som skrives treffer dere, i steden for å tenke “uff men denne setningen passer ikke for meg".

Altså oppsummert stor sårbarhet, egenverd tematikk, og transformasjon, med mulighet til å få mer livsvisdom, læring og forståelse om en står igjennom stormen, og mulighet til å gjøre konstruktive forandringer som kan bringe en enda et skritt videre på sjelslivets vei. Temaer som vil gå mye igjen er også hjem kontra karriere, egenverd og sårbarhet ang. dette men også at det er mulighet til å transformeres og gjøre konstruktive forandringer. Lykkeplaneten er tross alt til stede oppi det hele og vil være støttende uansett hva en opplever:-)))




Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

De forskjellige livsveistallene/skjebnetallene fra 1 - 9 og mestertallene 11, 22 og 33!

Grunnleggende info om Numerologi

Fullmånen den 24. februar 2024 - Mulighet for kompromiss, til tross for utfordringer rundt kommunikasjonen:-)))