Sandra Borch har fått masteroppgaven sin annullert - Jupiter og Pluto i opposisjon!

I dag den 14. mars 2024, kom det fram at universitetet i Tromsø annullerer Sandra Borch sin masteroppgave. Sandra Borch fra Senterpartiet var tidligere forskings- og høyere utdanningsminister, men gikk av den 23. jan. 2024, etter at det var blitt oppdaget plagiat i hennes masteroppgave. 

På NRK sine sider står der i dag den 14. mars 2024:
 "– Jeg har gjort feil og slurvet og tar selvfølgelig konsekvensene av det. Jeg aksepterer at min masteroppgave annulleres og kommer ikke til å klage på vedtaket, sier Sandra Borch selv i en pressemelding fra Senterpartiets stortingsgruppe.

I januar ble det kjent at masteroppgaven til den tidligere statsråden hadde flere deler som er identiske med oppgaver levert inn av tidligere studenter, uten at kilder er oppgitt.

Borch gikk av som forsknings- og høyere utdanningsminister da det ble kjent.

Borch er ikke utestengt fra Universitetet i Tromsø. Hun må ikke ta hele utdanningsløpet på nytt, men må skrive ny masteroppgave for å få tilbake mastergraden."


Astrologisk

Astrologisk sett har Sandra Borch Pluto i opposisjon til sin Jupiter, Merkur og til dels si Sol i fødselshoroskopet. Denne opposisjonen er i kvadratur til hennes Mars. Dette er et heftig T-kors. 

Samtidig har Jupiter også gått over hennes Jupiter, Merkur og Sol og i opposisjon til hennes Pluto i den siste tida, så da har dette blitt ekstra trigget. 

Da hun gikk av som statsråd den 23. jan. 2024, etter at det var blitt oppdaget plagiat i hennes masteroppgave, stod Jupiter direkte oppå hennes Merkur på 6 grader i Tyren. 

Merkur står for kommunikasjon, men kan også stå for å skrive oppgaver, sammen med Jupiter som står for høyere utdanning kan dette være å skrive masteroppgave. Mars i kvadratur til dette kan stå for å ikke gjøre det skikkelig, da Mars står for energi og å gjøre ting. Å stå i kvadratur er anspent og kan føre til anspenthet og stress og dermed slurv. 

Jupiter i opposisjon til hennes Pluto, som hun da både har i sitt horoskop og som hun nå har hatt i transitt (dvs. det som treffer henne nå for tida), kan stå for å få problemer med lovens lange arm. Siden januar har Jupiter gått forbi disse. 

Her gjengir jeg en del av det som står på Astro.com sine sider om denne transitten som Sandra Borch har som aspekt i sitt fødselshoroskop og nå har hatt i transitt. 

Energiene er de samme, det ene er hva en har i seg og det andre er hva en kan støte på i livet. 

Dette er en generell, rød tråd og det er ikke slik at alt dette kommer til å stemme hos alle som har dette i horoskopet eller som får denne transitten. Det er viktig å merke seg det!


 "
Jupiter-opposisjon Pluto: Folk med makt

En transitt som nærmer seg slutten, fra begynnelsen av juli 2023, som gjenstår til begynnelsen av mars 2024 (for Sandra Borch): Denne perioden kan representere kulminasjonen av en lang vei mot suksess eller makt. Det er imidlertid svært viktig at du fortsetter med forsiktighet, fordi kreftene som motsetter deg vil sannsynligvis være sterke, med mindre du gjør en spesiell innsats for å berolige dem. Dette kan være en tid da du får forfremmelse i arbeidet ditt eller får makt på annen måte til å endre og påvirke livene til de rundt deg. Men det kan også være en tid da all din innsats kommer til ingenting, og du finner deg selv å tape i en evig krig med maktmennesker.

Noen ganger kan denne påvirkningen stimulere et ganske hensynsløst ønske om å komme videre. De fleste av oss er fristet til å kutte hjørner, men det kan få svært uheldige konsekvenser, for denne påvirkningen kan tyde på problemer med loven eller til og med arrestasjon (trenger ikke skje). Faktisk bør du gjøre så lite som mulig for å vekke myndighetene mot deg, fordi denne påvirkningen er så sannsynlig å skape nettopp det problemet." sitat slutt.


Saturn trigon Pluto i transitt


På samme tid står Saturn i fin trigon og sekstil til hennes Pluto og Jupiter for tida. Dette skulle en tro ville dempe det hele noe, men Saturn er Saturn og kommer med sine lekser uansett. 

Denne treffer hennes Pluto i trigon nøyaktig i går og i dag, den 13 . og 14. mars 2024. 


Her er et utdrag ifra astro.com angående denne transitten:
 

"Saturn trigon Pluto: Ekstremt nyttig

Fra 5. mars 2024 til 22. mars 2024 (For Sandra Borch): Denne påvirkningen gir deg muligheten til å se dypt inn i deg selv og finne ut hvilke kreative krefter som virker. Samtidig lar den deg dra nytte av den forståelsen og bruke den i ditt daglige liv. Du er i stand til å komme videre i arbeidet ditt og andre områder av livet for å oppfylle ambisjonene dine. Du kan jobbe hardere nå enn på nesten noe annet tidspunkt i livet ditt, fordi energiene dine fungerer på en kontrollert og nesten nådeløs måte.

Du vil være veldig opptatt av ditt innerste jeg på denne tiden. Derfor er det et godt tidspunkt å gjennomgå psykoterapi eller en annen bevissthetshevende teknikk, hvis du føler at det vil være til nytte for deg. Disipliner som involverer selvforståelse og regenerering, som yoga eller meditasjon, er spesielt effektive under denne påvirkningen." Sitat slutt.


Energiene kan virke nådeløse når Saturn kommer med sine harde lekser, spesielt sammen med Pluto. Saturn i kombinasjon med Pluto, kan stå for de som har autoritet, altså universitetet, men også situasjonen i sin helhet. Og det er naturlig at en vil gå i seg selv med mye selvgransking og selvrefleksjon når en er i en slik situasjon.


Pluto i opposisjon til hennes måne i transitt

Alt etter når på dagen hun er født, noe jeg ikke vet, kan hun også ha Pluto i opposisjon til sin måne for tida. I løpet at et døgn beveger månen seg 12 - 14 grader, så derfor kan en ikke si helt nøyaktig hvor den er i fødselshoroskopet, når en ikke vet klokkeslettet. Men Pluto er i opposisjon til der hvor hennes måne kan være for tida. 

Uansett så er tida da Pluto er i opposisjon til månen ei tid med store, dype forandringer og transformasjon. Da kan en godt bli innhenta av fortida på mange måter, skjeletter kan falle ut av skaper og ting kan komme fram i lyset. Dette kan også stemme overens med å miste en høy stilling og å få sin utdanning annullert pga. tidligere feil. Men et ytre fall kan også på sikt føre med seg stor erkjennelse og
 indre vekst og transformasjon. 


Sandra Borch fødselshoroskop

Her er Sandra Borch sitt fødselshoroskop med og uten transitter. Transittene er de grønne symbolene utenfor horoskopet på det andre bildet, som viser hvor plantene står i dag.




Sandra Borch sitt fødselshoroskop 
                                       



Sandra Borch sitt fødselshoroskop med transitter. De grønne symbolene utenfor er transittene, slik planetene er på himmelen i dag.

 
                         

Sandra Borch

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

De forskjellige livsveistallene/skjebnetallene fra 1 - 9 og mestertallene 11, 22 og 33!

Grunnleggende info om Numerologi

Fullmånen den 24. februar 2024 - Mulighet for kompromiss, til tross for utfordringer rundt kommunikasjonen:-)))