Fullmåne og eklipse den 17. nov 2013 - etter stormen, kommer tåken av forvirring og sårhet, før en kan bli legt!


Det er fullmåne og eklipse på søndag den 17. nov 2013 i tyrens tegn som samtidig er en delvis fullmåneformørkelse. Denne fullmånen vil i seg selv ikke ha så mange vanskelig stilte planeter med seg, det er mer tid for å lege sine sår og heller å gjøre opp status quo, da dagene før fullmånen kan være ganske tøffe. En vil ved fullmånen og dagene etterpå heller sitter der og være litt forvirret over hvor en nå har havna, hva skjedde/ hva har skjedd? Fullmånen/eklipsen vil stå i et nesten kvadratur til neptun, og i et direkte kvadratur til neptun og chiron i dagene etterpå. Neptun i kvadratur kan lett føre med seg noe forvirring og chiron står for ens livsår. Så her kan en lett bli noe forvirret over hva som har skjedd og føle at ting er noe sårt. Men der er også fine energier til å søke healing eller å meditere på. Eller få en fin samtale som gjør godt :-)

Vi hadde en direkte solformørkelse ved forrige nymåne for to uker siden, som da falt så og si direkte oppå måneknute aksen, skjebne aksen, som den også kalles. Fullmånene både før og etterpå den nymåneeklipsen blir da delvis måneformørkelser begge to, da begge disse fullmånene faller ca 14 grader i fra måneknute aksen. Det vil da også si at de ikke er så sterke i sin virkning som en eklipser vanligvis er. Men allikevel er de fullverdige eklipser. En eklipse er per. definisjon en fullmåneformørkelse eller en solformørkelse som da er en fullmåne og en nymåne som faller på måneknute aksen.

Dagene før eklipsen, den 14. - 16. nov 2013 vil venus passere forbi pluto. Som igjen står i et kvadratur på himmelen til uranus. Den 14. nov. så passerte månen forbi uranus og satte fokus på dette temaet. Og den 15 - 16. nov. vil venus passere forbi pluto og sette fokus på det.

Venus står for kjærlighet, kollegaer og de en har tettere inn på livet enn bare venner. Men venus står også for våre verdier, hva vi verdsetter, hva vi synes er fint og hva som tiltrekker oss, vårt livssyn, hvilke verdier vi bygger livene våre på. Pluto er planeten som står for å transformere det som ikke er ekte, riste av oss ting som ikke tjener oss. Den er som ei atombombe i power, på godt og vondt. Den forsterker som regel de følelsene som allerede er der også på godt og vondt.

Men dypest sett så vil pluto vekst, men vi mennesker har en tendens til å ikke ønske vekst, vi vil holde igjen på ting som er kjent og kjært, men der kommer pluto da og river ting ifra oss som ikke er ganglig mer. Pluto er også herskeren av underverdenen, herskeren av vår underbevissthet, så det kan også være en dykkert ned i vårt indre disse dagene ang. det som venus står for. En kan oppleve temaer som enorm tiltrekning seksuelt, paranoide tendenser, makt og avmakt, maktkamper, sjalusi og misunnelse, for å nevne noen. Ikke alle vil oppleve alle disse tingene da, men slike temaer kan forekomme mer eller mindre. Men det kan også dreie seg om psykologiske temaer, at en dykker dypt ned i sin psyke og bearbeider ting. Pluto står for transformasjoner, store forandringer. Kvadraturet til Uranus står for at det som gjennom en fødsel, kan fødes fram nye kreative, aha løsninger. Dette vil en kunne merke sterkest altså fram til lørdag den 16. nov. 2013. Da har venus passert pluto og ting kan da begynne å lette, selv om noen nok kan kjenne på en del av dette videre også.
Men ved fullmånen den 17. nov og i dagene etterpå, så vil denne være i kvadratur til neptun og chiron. Som sagt da er det tid for å slikke sine sår, for å se hva som er igjen etter stormen som pluto og venus med uranus har forårsaket. En kan kjenne at ting er såre, ofte så er ting det etter en storm, og da kan det også være forvirrende. Men et kvadratur er også noe som får ting til å skje i fysisk form, men gjennom smerte. Det kommer ikke enkelt og mange ganger så må en gjøre ting en ikke har så lyst til egentlig, for en stritter imot, men en ser ikke andre løsninger. Noen ganger kan det være greit å vente til det hele har lagt seg, andre ganger kan det være riktig å handle. Men med et neptun kvadratur og chiron kvadratur, så kan det være smart å vente til tåka har lagt seg, før en drar for hastige slutninger. Det kan føles veldig smertefylt og forvirrende. Healing eller meditasjon kan gi god effekt ved disse energiene, men noen dager etter fullmånen vil ting begynne å bli klarer, når månen har passert forbi dette kvadraturet.

Neptun står også for spirituelaitet og åndelighet, den står for kunst, og kreativitet. Intuisjonen og sterk agape kjærlighet er også en del av neptuns domene, men også flykt og rus kan følge med en vanskelig neptun. Chiron er ens livsår, det som alltid har vært noe sårt i livet, men som ikke alltid er oppe i dagslyset. Der er mulighet for healing ved disse energiene og det fordi en vil kunne kjenne på dette såret mer i disse dagene og dermed så kommer det mer fram i ens bevissthet og en ønsker da kanskje mer enn ellers å oppsøke healing eller ting som kan være til hjelp. En god samtale kan også hjelpe. Men energiene er så pass utfordrende med et kvadratur, at en kan også føle at en ikke orker å ta opp ting, at det går så tregt og tungt at en heller føler at ting går i sirup. Der finnes ingen fasit på livet og det er bare en selv som bestemmer hva en ønsker å gjøre, og om en lar ting ligge, så kommer der andre anledninger, men velger en å gjøre noe med tingene, så kan en føde et barn i overført betydning, ved kvadraturer.

Jeg vil også bare nevne at denne fullmånen også faller rett på en dvergplanet som heter Sedna og i opposisjon så står asteroiden Sappho. Disse dvergplantene og asteroidene er relativt nye i astrologien og der finnes flere tolkninger ute og går. Der er ikke en så enstemmig mening om disse enda. Men sedna er blitt definert som en ganske tøff dvergplanet, den kan være ødeleggeren. Mytelogien til sedna er ganske tragisk. Hvor mye denne sedna dvergplaneten og asteroiden sappho, vil påvirke eller ikke, er vanskelig å si. Men grunnen til at jeg nevner disse her, er at fullmånen faller like oppå disse nå. Sappho som står like i opposisjon, blir der også hevdet at den står for seksualitet og også for bifil- og homoseksualitet. Men den kan også føre med seg at en mister fatningen og at en føler at alt virker mye mer håpløst enn hva ting er i virkeligheten. Men også med sappho, så er jeg usikker på hvor mye den vil spille inn. Dere kan gjerne gi meg enkle tilbakemeldinger på hvordan dere opplever denne fullmånen og delvis eklipsen, spesielt med tanke på at en ikke vet hvor mye disse dvergplanetene og asteroidene spiller inn. Men uansett så er dette påvirkninger osm vil avta etter fullmånen.

Ellers så nyt det som nytes kan. Fullmånen faller tross alt i tyren og tyren er kjent for å kunne nyte livet. Men esoterisk sett så står tyren også for indre opplysning. Men uansett så er en fullmånen også en bølgetopp, og alle bølgetopper kan for så vidt nytes. For mange kan det bli en fin opplevelse, for andre kanskje en for stor bølgetopp til å kunne nytes derimot:-)))



Kommentarer

  1. Æ elske innlægan dine å storkose mæ me læsinga å infoen æ får :) deler både på FB å tvitter osv, så flere kan få forståelse på både d ene og det andre, du e så sinsyk go å forklare :) Takk <3

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

De forskjellige livsveistallene/skjebnetallene fra 1 - 9 og mestertallene 11, 22 og 33!

Grunnleggende info om Numerologi

Fullmånen den 24. februar 2024 - Mulighet for kompromiss, til tross for utfordringer rundt kommunikasjonen:-)))